I dag findes der et utal af kopimaskiner, og det kan derfor godt være lidt af en opgave, at finde den der passer bedst dit firma og jeres behov. Inden du vælger en ny kopimaskine, er det altid relevant at gøre sig nogle tanker om hvilket behov det er, maskinen skal dække. 

 

Det er for eksempel en god ide, at tænke over hvor stor virksomheden er, og hvor meget der er brug for kopimaskinen i det daglige. Du bør også tænke over, hvor mange gange i løbet af en enkelt dag, der er brug for maskinen. Altså maskinens kapacitet, afhænger altså af hvor stor din virksomhed er. 

 

Du bør også overveje, hvilket papirformat du har brug for. Mange almindelige printere, er for eksempel ikke lavet til at kunne printe i A3-format, så er dette relevant for dig, så bør du helt klart have dette in mente. 

 

Inden du vælger en ny kopimaskine eller printer til din virksomhed, bør du som minimum overveje disse ting: 

 

  • Hvor stor er din virksomhed?
  • Hvor stort er det gennemsnitlige print forbrug i din virksomhed?
  • Hvor store formater ønsker du at printe? Skal printeren kunne printe i A3-format?
  • Hvor hurtigt skal hastigheden være når der printes?
  • Skal printeren kunne lave en eventuel efterbehandling?

 

Hos copytec.dk finder du en lang række af forskellige printere, fra kendte mærker såsom HP og Ricoh. Har du brug for vejledning i, hvordan du finder den printer eller kopimaskine, der passer bedst i netop din virksomhed, så kan du hos copytec.dk altid få hjælp og vejledning. På en måde risikerer du ikke at ende med at få fat i et produkt, som du slet ikke mener lever op til dine forventninger, når du skal printe.