Der er noget over dansk design, er der ikke? Udlandet har kigget mod Danmark i mange år, når det kommer til design af alskens ting. De ved, at vi har styr på design, og det ved vi helt sikkert også herhjemme.

 

Man kan af og til få fornemmelsen af, at Danmark ikke er mere end København. Derfor bliver vi også så glade, når vi hører om succeshistorier fra andre byer end hovedstaden, fordi det minder os om, at landet stadig står, og at der stadig er nogen, der holder styr på provinsen.

 

Vejle er mere end Bølgen

Og en sådan succeshistorie må modemærket tim og simonsen siges at være. Det lille tøjmærke startede i 2012 i Vejle, hvor de stadig insistere på at have deres hovedkvarter. Det har altid ligget i mærkes dna, at det skulle handle om godt design og holdbare produkter – altså tøj som de to grundlæggere selv ville gå med.

 

Selvom tøjet og taskerne produceres i Spanien, Italien, Bulgarien og Indien, er alt tøjet underlagt en skarp kvalitetskontrol for at sikrer, at det lever op til Europæiske standarder. Hvad man også hurtigt kan se i deres produkter, hvor designerne ikke viger fra tidsløst design som leggins med leopardprint.

 

Et mærke med verdenssyn

Selvom de to designere ikke har forladt Vejle, kan man ikke sige det samme om deres tøj. Mærket har nemlig oprustet deres lille hær med kørende sælgere i både Danmark og Norge. Går du meget på messer, har du måske også set deres stand der.

 

Er du stadig ikke overbevist, så skal du da hoppe ind og købe en lækker, ny top. Kender du allerede mærket, og har du en tøjbutik, kan du altid kontakte tim og simonsen på telefon for at udvide dit sortiment.