For mange kvinder kan det dagligt være en stor udfordring, at finde det helt rigtige tøj hjemme i skabet. Hører du til en af de mange, som ofte kan have svært ved at finde tøj til store kvinder, så bør du klikke ind på hosjytte.dk. 

 

Sådan finder du den rigtige størrelse

Har du nogensinde prøvet at stå i et prøverum, og prøvet adskillige stykker tøj, men alligevel formået at gå fra butikken med en nedslående følelse af at ingenting passede til din krop? Langt de fleste kvinder har en tendens til at dække kroppen i meget løstsiddende tøj, som i stedet for at fremhæve kroppens smukke kurver, i stedet får kroppen til at virke større og langt mere klodset, end hvad den i virkeligheden er. 

 

Sådan finder du den rigtige balance

Hver sin kvinde, hver sin stil og hver sin personlighed. Det samme gælder tøj, for her handler det i høj grad også om at finde det rette, både hvad angår stil, men i den grad også størrelsen. Generelt kan kvindeformer inddeles i 4 forskellige kropstyper: 

  • Æblet – rund om mave og ryg med slanke ben
  • Pæren – brede hofter, fyldig bagdel mindre overkrop
  • Stolpen – lidt talje, mindre barm og bagdel
  • Timeglasset – smal talje, bryst og hofte 

 

Når først du kender din kropstype, bliver det også meget nemmere at finde den rigtige type af tøj, som kan fremhæve det smukke ved netop din krop. Det gælder også selvom du hører til de mere kurvede kvinder, som gerne vil klæde dig i det helt rigtige tøj som passer til din personlige stil og kropstype.