Når du skal i gang med at male, er der flere ting, du har brug for. Dette gør sig gældende uanset, om du skal male dine vægge eller lofter indendørs. Er du ikke helt sikker på, hvad du skal bruge, finder du her en liste over alt, hvad du skal købe.

Huskeliste til maleprojektet

  • Maling – Først og fremmest skal du finde den rette maling. Dog behøver du ikke at gå ned i den lokale malerbutik for at købe maling. For at gøre det nemmere for dig selv kan du vælge at købe maling online. På den måde får du det hele leveret, og du kan sidde og vælge den perfekte maling derhjemme i ro og mag.
  • Pensler og malerruller – Det er et must, at du har både pensler og malerruller, når du skal male. Disse ting kan du bare ikke undvære. Det er en god idé, at du har begge typer, så du kan vælge ud fra, hvad der er bedst at male med. 
  • Arbejdslampe – En arbejdslampe sørger for, at du kan se, hvad du laver. Derudover kan du blive ved med at male selv, når det er mørkt udenfor. 
  • Malertape – Hvis du gerne vil sikre dig, at du opnår pæne og skarpe kanter, er det vigtigt, at du køber noget malertape.
  • Skammel eller stige – Skal du højt op, så bør du overveje at investere i en skammel eller i en stige. Det er ikke altid brugbart blot at bruge en stol. Desuden kan du risikere, at der kommer maling på din stol.